Liga Typerów | Redakcja | Linki | Reklama | Faq | Słowniczek | Kontakt | Powrót na Motogp.pl
Polskie Forum Wyścigowe

Wróc   Polskie Forum Wyścigowe > Wyścigi motocyklowe > Motocyklowe Mistrzostwa Polski
Zarejestruj się Poradnik Lista użytkowników Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 22-02-2010, 20:06   #41
Pawel
VIP

Domyślnie

Cytat:
Napisał tiber Zobacz post
Mam u siebie kpl d211 ale za cholere nie moge znalezc tabelki z mieszankami. Ktos moze wie co to za mieszanki? Przod 6167, tyl 7503.
przód jest średnio twardy - tak naprawdę a tył średni. Moim zdaniem miszanka 7503 to jedna z najlepszych mieszanek, które Dunlop podukował. Szkoda że już nie produkują, bo to było najlepsze rozwiązanie dla osób nie mających dostępu do opon prototypowych.
Pawel jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-03-2010, 21:24   #42
Gixerr6
Maluch

Domyślnie U Grandysa taniej

Cytat:
Narazie zastanawiam sie nad zakupem tylnego amora. W okolicach 3tys mozna kupic topowego wilbersa (podobno to hyperpro tylko pod inna nazwa). Mupo AB1, te bardzo zachwala wlasnie dynotech. W podobnej cenie mozna sciagnac tez topowy amor Elka. Elka zbiera zajebiste opinie w Stanach gdzie plasuja te amory na rowni z ohlinsem i penske. Boje sie tylko, ze moga bys problemy z obsluga w PL. Ktos mial jakies doswiadczenie z tymi firmami?

U grandysa tylna zawiecha hyperpro w dodatkowym pakiecie dla zawodników kosztuje 500 euro a sprężyny jakieś 400zł + olej. Dogadaj się z kimś kto jeżdzi u Jacka i napewno Ci pomogą. Ja akurat kupuję w tym roku bo w zeszłym sezonie miałem straszne uślizgi. Tak dla porównania Kolega Zbychu w tysiącach na takim zawieszeniu robił 1,40 i skończył na 2 miejscu w zeszłym sezonie
Gixerr6 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 14-03-2010, 20:57   #43
niesmiertelny
Mechanik

niesmiertelny's Avatar

Miasto: www.motobike3miasto.pl
Domyślnie

he he w tym roku na d211 to pewnie szybko peknie 1:40 jak popatrzyc na czasy to az szok co sezon to szybciej ! czasy ktore w poprzednim sezonie dawaly pudlo w nastepnym .....nic nie daja dobrze ! znaczy ze idziemy do przodu z tematem
niesmiertelny jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 14-03-2010, 23:03   #44
tiber
Maluch

Domyślnie

Cytat:
Napisał Gixerr6 Zobacz post
U grandysa tylna zawiecha hyperpro w dodatkowym pakiecie dla zawodników kosztuje 500 euro a sprężyny jakieś 400zł + olej. Dogadaj się z kimś kto jeżdzi u Jacka i napewno Ci pomogą. Ja akurat kupuję w tym roku bo w zeszłym sezonie miałem straszne uślizgi. Tak dla porównania Kolega Zbychu w tysiącach na takim zawieszeniu robił 1,40 i skończył na 2 miejscu w zeszłym sezonie
Juz czekam na mupo z dynotecha
tiber jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 16-03-2010, 23:25   #45
Gixerr6
Maluch

Domyślnie Ja już widzę faworyta w 600

Cytat:
Napisał niesmiertelny Zobacz post
he he w tym roku na d211 to pewnie szybko peknie 1:40 jak popatrzyc na czasy to az szok co sezon to szybciej ! czasy ktore w poprzednim sezonie dawaly pudlo w nastepnym .....nic nie daja dobrze ! znaczy ze idziemy do przodu z tematem
Zobacz kto jedzie z kolesi w 600 .Ci co zeszli poniżej 1,44 odpadli ale zostali ci z 1,44 i jest ich aż 4 . Będzie walka Knawa nie odpuści no chyba że wyłoni się nowy talent z młodych jak Grabowski Tomek w 1000. Znowu taka mocna ekipa i znowu do domu z niczym
Stary 16-03-2010, 23:29   #46
Gixerr6
Maluch

Domyślnie wiele kosztyje

Cytat:
Juz czekam na mupo z dynotecha
A ile trzeba sprzedać owsa żeby takie cudo mieć pod fotelem. Zastanawiam się czy jest lepsze od hyperpro
Stary 17-03-2010, 10:06   #47
niesmiertelny
Mechanik

niesmiertelny's Avatar

Domyślnie

he he to ze trafi sie jakis talent i to na bank
mupo okolo 4000 zl , tez sie zastanawialem ale ladowac w mojego staruszka tyle kasy jak po sezonie zmieniam troche mi szkoda ALe obawiam sie ze bede cos musial kupic moze jakas uzywke bo moj oryginal juz szybciej nie da rady pojechac
Stary 17-03-2010, 17:13   #48
Pukka
Mechanik

Pukka's Avatar

Domyślnie

Cytat:
Napisał niesmiertelny Zobacz post
he he to ze trafi sie jakis talent i to na bank
mupo okolo 4000 zl , tez sie zastanawialem ale ladowac w mojego staruszka tyle kasy jak po sezonie zmieniam troche mi szkoda ALe obawiam sie ze bede cos musial kupic moze jakas uzywke bo moj oryginal juz szybciej nie da rady pojechac
Piotrze proponuję troszkę nad wagą popracować
Stary 17-03-2010, 17:33   #49
mlody-sbt
Debiutant

mlody-sbt's Avatar

Wyślij wiadomośc przez AIM do mlody-sbt
Domyślnie

Cytat:
Napisał Pukka Zobacz post
Piotrze proponuję troszkę nad wagą popracować

http://img209.imageshack.us/img209/9...sasavickas.png
Stary 17-03-2010, 21:21   #50
niesmiertelny
Mechanik

niesmiertelny's Avatar

Domyślnie

he he ale za to jak ide ogniem to mnie nikt nie zatrzyma obojetnie czy na asfalcie czy w w powierzu w tym sezonie bede mial lepsze spowalniacze wiec mysle ze juz moto nie bedzie sie wyginalo i jeczalo na hamowaniach
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania